HTML

Magyar BiteFight Szemle

A BiteFight névre hallgató hack'n'slash alapokon nyugvó, xp and treasure orientált játék független (haha) médiuma. További infó: BiteFight és BiteFight Board

Friss topikok

  • Bíró Zsolt: nekem nem mutatja a videót (2008.08.16. 20:44) FAK himnusz!
  • Tari Dávid: hali itt fel lehtne jelnteni a bitefight oldal?? mert már másodjára banoltak 1 évre és úgy hogy me... (2008.06.03. 22:56) Éjjen jaz bájtfájt!
  • HatIzsak2: Kérlek ezt a commentet töröld és egyben javítsd az előző hozzászólásom hibás részét. Az utóiratot ... (2008.04.09. 16:13) Aron védelmében
  • Red Alert: Ne fenyegetőzz,mert ha a srácnak baja esik. A MAGYARBUZI FAJTÁDAT KIIRTOM AZ ORSZÁGBÓL!!!!! (2008.03.17. 21:30) Már megint a FAK..?
  • Vámpovszky Kegya: Szerintem ennek a derék farkasnak megszerezték a jelszavát a haverjai. Vagy megkapták, hogy játsza... (2007.08.25. 21:13) Lupus vazze' polgart pukaszt, he

Linkblog

Archívum

Aron védelmében

2007.08.27. 20:17 Balint

Miután elolvastam Primessor végtelenül demagóg és uszító bejegyzését, úgy döntöttem, hogy tisztázom az ügyet. Cionista kapcsolataimat felhasználva - hiszen ilyen kóser neve csakis egy kóser srácnak lehet! - találkozót beszéltem meg Aron-nal a Dohány utcai Zsinagóga elé, majd beültünk egy közeli kávézóba, ahol természetesen kóser szilvát rendelt maceszgombóccal.

Teljesen érthető Primesor kirohanása, hiszen látható, hogy mélységesen antiszemita, így minden lehetőséget kihasznál, hogy bemocskolja a magyarországi kisebbségek bármelyikét, ha lehetősége nyílik rá. Természetesen a fasisztoid csúsztatásai közepette gyorsan kijátszotta az erdélyi magyar kártyát, ezzel apellálva a nyájas olvasó jóhiszeműségére. Aki ismeri az ilyen radikális csőcseléket, persze átlát a szitán.

Aron beszélgetésünk folyamán elmondta, hogy a kép egy élelmiszeráruházban készült és eme fotó bemutatásával szeretette volna megviccelni az általa egyébiránt nagyra tartott klán tagjait. Soha életében nem gondolta volna, hogy a nemzeti radikális oldal ennyire félreérti és életveszélyesen megfenyegeti. Nagyon szereti hazáját, Magyarországot, magyarnak vallja magát, de amennyiben a fasisztoid elemek ígéretükhöz híven ellehetetlenítik, úgy fontolóra veszi, hogy elhagyja az országot.

Remélem drága Olvasó egyetértünk abban, hogy nem hagyhatjuk, hogy holmi habzó szájú aljanép tartsa rettegésben országunkat! Mondjunk nemet a gyúlöletbeszédre és az uszításra! Éljen Aron!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bitefight.blog.hu/api/trackback/id/tr93150584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HatIzsak2 · http://www.monstersgame.hu 2008.04.09. 16:09:05

Mielőtt elkalandoznának gondolataim: Olvastam itt jópár hírt és én részben azt szürtem le belőlük, hogy a lehető leg feleslegesebb, önkényesen kreált szabályokat nagyon tudják a moderátorok viszont azokat nem tudják a GO-k amik valóban tönkreteszik a játékot (a 20%-on kívül meg a többi hibán kívül ami a játékot jellemzi). Amikor a BF elindult akkor nem voltak olyan esetek, hogy antiszemiták kis csoportja (akikből mára elég nagy csoport lett) ennyire kisajátítsák a játékot. Nem egy karaktert láttam akiknek a karileírásukban, nevükben, hozzászólásaikban a 3. birodalmat idézték. Ezek a játékosok a mai napig is játszanak persze. Ez 1 indok, hogy miért tartom roszabb játéknak a BF-et a RedMoon Studios MaonstersGame nevű játékánál. (ami viszonylag nemrég jelent meg magyarul és a hiedelemmel ellentétben egy idős a BF-fel csak... lentebb olvashatod)
A GF (ha még nem vettétek észre) a saját hasznukat nézik és nem a játékosok érdekeit. Én mondtam nekik 1-2 alkalommal, hogy ez így nem jó. Az RMS meg olyan, mint a kezdeti időkben az id (akik a Doom-ot és a Quake-et is csinálták többekközött). Nem is azon van a hangsúly, hogy picit olcsóbb a prémium az RMS játékaiban hanem inkább azon, hogy a már elkészített játékokat tovább fejlesztik és nem elégszenek meg azzal, hogy jön belőle a pénz. Tavaly a Knightfight-ot frissítették és el is nyerte a Best German browsergame 2007 díjat.

Idén az MG-t fejlesztik.

Jelentős változások:

- A klánoknak lesz saját fórumuk a játékban!
- A klán vezére tud 4 szint közül választani a tagjainak.
- Tudsz készíteni egy speciális oldalt az üzeneteken belül.
- A prémium bónusz szintfüggő.
- Van egy ún. Aréna ahol csapatok tudnak egymás ellen harcolni. (Ebben az arénában a faj NEM számít!)
- A játékosok dönthetnek úgy, hogy deaktiválják a harapólinkjüket, hogy ezzel elkerüljék az esetleges visszaéléseket.
- Mostantól az ICQ és Jabber számodat is meg tudod adni a profilodban és lehet formázni a szövegeket is! (kari és klánleírást színezni, középre helyezni ,stb.)
- A klánok mostantól hivatalosan is háborúzhatnak; a vereségeket és győzelmeket egy rendszer automatikusan számontartja, hogy elkerüljük azokat az örökkévaló háborúkat ahol senki sem veszít...(Angol Admin gonosz kis megjegyzése)
[b]- Sértő játéküzeneteket lehet jelenteni közvetlenül (még nem teljes a funkció!)[/b]
- MG grafikák teljesen újak és jobbak
- A boltot átalakították így lehet több tárgyat venni és eladni plussz új gyógyitalok vannak.
- 12 órányi munkalehetőség.

Elindult egy nyilvános tesztszerver amiben az összes frissítés szerepel és már nem tartalmaz nagyon szembetűnő bugokat DE mivel ez egy teszt szerver még sok bug lehet benne és bármikor változtathatnak rajta!

Szórakozz jól!

Nyílvános tesztszerverek:
testarea.monstersgame.co.uk
testarea.monstersgame.de

HatIzsak2 · http://www.monstersgame.hu 2008.04.09. 16:13:29

Kérlek ezt a commentet töröld és egyben javítsd az előző hozzászólásom hibás részét. Az utóiratot is rakd bele kérlek. Thx.

viszont azokat a szabályokat nem tudják a GO-k amelyek be nem tartása valóban tönkreteszik a játékot (a 20%-on kívül meg a többi hibán kívül ami a játékot jellemzi).

UI: Régen nem azért nem fordultak elő ilyen esetek, mert kevesen voltak hanem azért nem, mert ahogy megjelent valaki szvasztikával vagy SS, netán Hitler névvel az akkori Admin egyből banolta őket.
süti beállítások módosítása