HTML

Magyar BiteFight Szemle

A BiteFight névre hallgató hack'n'slash alapokon nyugvó, xp and treasure orientált játék független (haha) médiuma. További infó: BiteFight és BiteFight Board

Friss topikok

  • Bíró Zsolt: nekem nem mutatja a videót (2008.08.16. 20:44) FAK himnusz!
  • Tari Dávid: hali itt fel lehtne jelnteni a bitefight oldal?? mert már másodjára banoltak 1 évre és úgy hogy me... (2008.06.03. 22:56) Éjjen jaz bájtfájt!
  • HatIzsak2: Kérlek ezt a commentet töröld és egyben javítsd az előző hozzászólásom hibás részét. Az utóiratot ... (2008.04.09. 16:13) Aron védelmében
  • Red Alert: Ne fenyegetőzz,mert ha a srácnak baja esik. A MAGYARBUZI FAJTÁDAT KIIRTOM AZ ORSZÁGBÓL!!!!! (2008.03.17. 21:30) Már megint a FAK..?
  • Vámpovszky Kegya: Szerintem ennek a derék farkasnak megszerezték a jelszavát a haverjai. Vagy megkapták, hogy játsza... (2007.08.25. 21:13) Lupus vazze' polgart pukaszt, he

Linkblog

Archívum

Nemzethalál!

2007.08.24. 18:57 Primessor

Drága olvasók!

Lupus farkas kapcsán már említést tettünk arról, hogy színmagyar, ősi nemzeti játékunk, a BiteFight kártékony elemek karmai közé került. Lupus piréz ügynök, efelől semmilyen kétsége nem lehet senkinek, de vajon ő az egyetlen, aki romlásunkra tör?

Immáron egészen biztosan kijelenthetjük hogy nem, ugyanis a négyes szerveren tevékenykedő riporterünk rábukkant erre a farkasra.

A nevezett nemzetáruló egészen pontosan ezt a vérlázító üzenetet helyezte el karakterleírásában:

" VADÁSZATOD BALATONÖSZÖDRE VEZET.Pénzt és zsákmányt nem,de annál több tapasztalatot szereztél:
\"Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudjuk. Nincsen ennyi kapacitásunk. Az az igazság, hogy csak reggel 7 órától éjjelig dolgozik az egész csapat és hiába, egy pont után nem lehet szélesíteni. Nem tudjuk 12-15 farkasnál többen körül ülni azt az asztalt, amelynél meg kell állapodni az adminisztrátorral,moderátorral, meg fõnökökkel. Nem tudjuk. Ennyi tehetségünk van gyerekek.Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük.Nincsen sok választás.Azért nincsen,mert el***tuk.Nem kicsit,nagyon.Klánokban ilyen böszmeséget még klán nem csinált, mint amit mi csináltunk.Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet...És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig.Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentõs kláni intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a ***ból visszahoztuk a klánt a végére.És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg ki****ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?)...Farkasok és vámpírok! Nem vagyunk tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is leszünk....És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek. Fantasztikus dolog klánt csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy klánt vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fûtött: visszaadni a farkasoknaknak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a ***** országban.Hogy nem kell be****ni a legerõsebb vámpírtól."

Kedves Barátaim! Ugyan mi jöhet még ezek után..? Látható, hogy a szerveren nem csupán a  pirézek, de a kommunisták is szövögetik aljas terveiket ellenünk, színmagyar emberek ellen!

Valóban kurrens a kérdés: vajh melyik kisebbség tagja fogja legközelebb elveszíteni inkognítóját? Igen drága olvasók, Ti is tudjátok hogy kikre gondolok!

Amíg erre fény derül, olvasgassátok testvérlapunkat, a kuruc.infot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bitefight.blog.hu/api/trackback/id/tr76148134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása